Bootcamp

Wat is bootcamp?

Bootcamp is een vorm van conditietraining in de buitenlucht waarbij in combinatie met cardio, verschillende krachtoefeningen worden uitgevoerd. Dit kunnen oefeningen zijn waarbij je gebruik maakt van je eigen lichaamsgewicht, gebruik maakt van trainingsattributen of met wat de natuur ons te bieden heeft!

De les bestaat vaak uit vier fasen waarin we eerst starten met wat matig intensief bewegen. Daarna pakken we wat flexibiliteit, stabiliteit en balansoefeningen op. waneer het lijf dan volledig soepel is pakken we krachttraining op om ten slotte explosief te eindigen.

Het doel van iedere bootcamp is alle spiergroepen een trainingsprikkel te bezorgen en je moe maar voldaan naar huis te laten gaan!


Is bootcamp wat voor mij?

Ja! Als je graag buiten sport in groepsverband. Zeker wanneer je graag naast je andere activiteiten meer aan krachttraining wilt werken. Of wanneer je je basisconditie wilt opbouwen en/of verbeteren.

Iedereen kan meedoen met bootcamp. De oefeningen zijn zo gekozen dat ieder individu op zijn of haar eigen niveau kan trainen zodat je met een voldaan gevoel de training afsluit.


Waarom buiten trainen?

Sporten in de buitenlucht kan het concentratievermogen verbeteren en voor een heldere mindset zorgen.

Heerlijk frisse lucht in overvloed waar je onbeperkt gebruik van mag maken! De groene omgeving van Steenderen en Bronkhorst bieden prachtige natuurlijke uitdagingen en stimuleren je om meer en langer te bewegen!

Dus, waar wacht je nog op? Lekker de wei in met SD Outdoor Training!


Ervaringen

1 / 3