Over Stan

Stan Drouen is een energieke, sportieve geest die actief bewegen en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Als afgestudeerd sport- en gezondheidsmanager dacht hij al in ‘actieve beweging’ maar meer in de vorm van management en beleid wat hierop gericht zou moeten zijn. Hij studeerde af aan de HAN te Nijmegen maar besloot dat kantoorwerk te passief was. Door een uit de hand gelopen hobby heeft hij zijn passie voor sport en vergaarde kennis weten toe te passen op het individu d.m.v. personal training.

Het begon allemaal met het vertrouwen die een handje vol mensen in hem stelden om hen te helpen en begeleiden op sportief vlak. Inmiddels is dit uitgegroeid tot het geven van personal training aan meerdere cliënten, het trainen van kleine groepen (small group training) en driemaal in de week bootcamp in Steenderen. Hij is inmiddels een gecertificeerd NASM personal trainer en zijn specialiteiten liggen bij hardloop-, interval- en krachttraining. Dit alles bekeken vanuit een holistisch beeld waarin stabiliteit, balans en flexibiliteit belangrijke pijlers vormen.

Van jongs af aan heb ik verschillende sporten met veel plezier en passie beoefend. Door een terugkerende blessure heb ik mij moeten verdiepen in andere vormen van training die net zo uitdagend zijn. Ik heb hardloopwedstrijden en obstakelruns gelopen en al verschillende mensen geholpen met het behalen van hun sportieve doelstelling.
Of je net begint met sporten, terugkomt van een blessure of een andere kijk wilt op je trainingswijze, Stan helpt je er graag mee.
De outdoor is zijn gym en daar weet hij de beleving van een volwaardige sportschool training te geven die de goede aspecten van binnen simuleert maar dan in de verse gezonde Bronckhorster buitenlucht.

Love what you do and do what you love

Stan Drouen, jouw Personal Trainer