Personal Training

SD Outdoor Training biedt de mogelijkheid tot individuele trainingsbegeleiding. Ben je aan het trainen voor een specifiek doel, keer je terug van een blessure of zoek je juist een partner die je helpt de draad weer op te pakken? Dan is personal training een goede keuze en help ik je graag op weg naar je doel.

Samen werken naar jouw doel

Tijdens de personal trainingen werk je één op één met mij aan jouw persoonlijke doelstelling. Ik stimuleer, motiveer en coach jou bij het behalen van je gestelde doelen. We analyseren samen je huidige leefstijl en ik help je bij het vinden van een gezonde leefstijl die je ook na de trainingen zelfstandig kunt volhouden.

Tijdens het intakegesprek wil ik je motivatie en wensen horen waarna er een plan van aanpak wordt gemaakt. De tijden en locatie van de training worden in overleg met jou bepaald.

Vertrouwen is de basis van onze samenwerking en een van de belangrijkste pijlers voor succes.

Personal Training samen of met een kleine groep

Lijkt personal training wel wat voor jou maar doe je dit liever met twee of meer personen? Dan hoor ik het graag en plannen we een gesprek om te praten over de opties.

 • Barbara

  Na een kort en professioneel intake gesprek kan ik niets anders zeggen dan dat ik meer dan tevreden ben over de personal trainingen. De trainingen, één op één zijn op maat gemaakt. En dat is voor mij in een korte periode voelbaar en zichtbaar geworden. De invulling is gevarieerd, de uitleg kort en beknopt. Stan kijkt en corrigeert. Motiveert je en duwt je tegen de grens aan dat het net te doen is. Hij weet waar hij het over heeft en hij snapt het lichaam/bewegingsapparaat. Hij blijft scherp en is op de hoogte gezien de studie die hij momenteel volgt. Zijn gedrevenheid en professionaliteit is fantastisch om te ervaren. Door Stan heb ik onlangs (april 2017) mee kunnen doen aan de 12km van Mud Masters. Grensverleggend voor mij! Maar er is zeker ook ruimte voor humor en ontspanningsmomenten. Kort gezegd: ik ben uitermate tevreden.

  Barbara
  Ondernemer
 • Gerard
  Het sporten bij SD Outdoor Training is voor mij een uitkomst. Ik heb geen fysiek beroep en ik voel aan mijn lijf en geest dat het prettig is om actief bezig te zijn in de buitenlucht. Fitness is lang niet zo leuk en uitdagend als dit. Daarnaast is het sporten bij een vereniging voor mij niet altijd haalbaar qua tijden. Bij Stan plan ik de afspraken wanneer het mij uitkomt. Het sporten bij Stan doe ik nu al geruime tijd. We stellen samen doelen. Stan weet hoe je gericht kunt trainen en begeleid mij op een leuke manier, zodat het mij opvallend weinig tot geen moeite kost om dit ook vol te houden. Ook voor mensen die denken dat ze geen tijd hebben om te sporten en ervan balen dat ze er niet aan toe komen om te gaan sporten, is dit de uitkomst. Ik ben het levende bewijs.
  Gerard
  Makelaar
 • Hayco
  Als je drie dagen niet op de gebruikelijke wijze vd trap af kunt e/o kunt stofzuigen omdat je 1x hebt "gebootcampt" oid, en je wilt toch in shape raken...dan is Stan de man. Met volle overgave en een flinke dosis extra persoonlijke aandacht geeft hij je de oefeningen èn het vertrouwen dat je nu wel volhoudt! Een absolute aanrader.
  Hayco
  Barbier