Veelgestelde vragen

 
1Wat moet ik meenemen?
Eigenlijk is het de bedoeling zo min mogelijk mee te nemen aangezien er geen kleedkamer is. Trek fijne kleding aan waar je goed in kan sporten en goed dempende sportschoenen. Daarnaast is een flesje water goed om bij je te hebben.
2Hoe lang duurt een training?
Een training duurt tussen de 45 en 60 minuten.
3Gaat de training door met slecht weer?
De bootcamptrainingen gaan in principe altijd gewoon door. Indien het echt slecht weer is of bij onweer en/of storm kan je me altijd voor de training even bellen om te vragen of het doorgaat.
4Kan ik meedoen, ook als ik al een tijdje niet gesport heb?
Dit is een vraag die veel bootcampers hebben voordat ze lid worden. Vandaar dat je het ook eerst even kunt proberen d.m.v. een proefles. Er zijn dames die zich na een zwangerschap weer fitter en sterker willen voelen. Het kan ook zijn dat je niet aan sporten toe komt door een druk gezins- of werkleven. Of wellicht voel je je mentaal futloos en gedemotiveerd om te gaan sporten. Ongeacht de reden. Je kunt altijd meedoen. Tijdens de proefles doe je mee wat je zelf wilt of kunt. Voor de oefeningen die tijdens de training niet lukken of te zwaar zijn, krijg je een alternatief aangereikt door de coach die wel uitvoerbaar is. Iedereen moet bootcamp leuk en uitdagend kunnen vinden.
5Ik ben er onregelmatig en dus kan ik niet naar alle trainingen komen. Zit ik ergens aan vast?
Een simpel antwoord is nee. Je kunt kiezen voor het betalen van losse lessen maar je kunt ook kiezen voor het kopen van een strippenkaart die maar liefst een jaar geldig is.
6Op welke locaties wordt er getraind?
Op dinsdag en donderdag wordt er getraind in Plantenbos, Steenderen. Dit is een klein bos in Steenderen waar we te midden van de natuur kunnen trainen. Op zaterdag verzamelen we bij het Kunstgemaal in Bronkhorst waarna we (soms letterlijk) de wei intrekken.
7Hoeveel deelnemers komen er ongeveer naar de bootcamp?
Dit verschilt tussen de 3 en de 12 deelnemers per bootcamp. Als je lid bent, kun je via de bootcamp groepsapp zien wie er naar de training komen. Wanneer je voor personal training kiest ben je alleen of wellicht met een partner. Dan gaat alle aandacht naar het individu uit.